Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Παιδιά πάμε θέατρο; Δωρεάν πρόσκληση…


«Είστε και Φαίνεστε», μια ιστορία από τα πίσω θρανία...

Η ομάδα νεανικού θεάτρου "Συντεχνία του Γέλιου" συνεχίζει την πορεία της στο Σύγχρονο Θέατρο και παρουσιάζει την καινούργια κωμωδία "Είστε και Φαίνεστε" με θέμα το bullying και το σχολικό άγχος.
Το έργο αυτό ερευνά με ώριμο και υπεύθυνο τρόπο τα αίτια και τις συγκυρίες που γεννάνε την σχολική κακοποίηση και τον εκφοβισμό. Η περιθωριοποίηση και η αντικοινωνικότητα ενός δεν αιτιολογείται σε κάποια προσωπική του ανεπάρκεια, αλλά στην «ανάγκη» άλλων να ξεσπούν πάνω του τους δικούς τους φόβους, απογοητεύσεις και το στρες.
Το "Είστε και Φαίνεστε" φιλοδοξεί να εξετάσουν οι μαθητές τις δικές τους συμπεριφορές και να εμπνεύσει την κοινή δράση για επίλυση προβλημάτων αντί για την εκτόνωση  επιθετικότητας.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τη "Συντεχνία του Γέλιου", σας προσφέρει μια (1) δωρεάν διπλή πρόσκληση, μετά από κλήρωση.

Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όσοι γονείς έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή στο σύλλογο, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα συμμετοχής.

Κάντε like στη σελίδα του συλλόγου μας

Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία  και μπείτε στην κλήρωση (κάθε γονιός έχει δικαίωμα για μια συμμετοχή)

Πρεμιέρα 18 Οκτ. στις 12 μμ και 3.15 μμ – 19 Οκτ. στις 8 μμ
Το «Είστε και Φαίνεστε» θα παίζει κάθε Κυριακή στις 12 μμ και καθημερινές για τα σχολεία


Ο διαγωνισμός διαρκεί από 11-10-2015  έως 26-10-2015 για την παράσταση της Κυριακής  1-11-2015 και είναι μια προσφορά προς τα παιδιά του Σχολείου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: