Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Κάλεσμα ώστε να στελεχωθεί επαρκώς το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 10ου
Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής


Αγαπητοί μας γονείς,

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων πρέπει μέχρι την 31/12/2020 να έχουν προχωρήσει στις εργασίες αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων. 
Όπως ήδη γνωρίζετε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας έχει συνεχή παρουσία τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας αλλά και το δικαίωμα των παιδιών μας, για ένα καλύτερο και φιλικότερο σχολείο.
Σήμερα, λαμβάνοντας υπόψη μας τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας με την «εισβολή» του κορωναϊού στη ζωή και την καθημερινότητά μας, επιβάλλεται να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια και να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας ενώνοντας τις δυνάμεις μας… για ένα σχολείο «θωρακισμένο» από κινδύνους.    
Γι’ αυτό το λόγο, με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς θα προχωράμε στην ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών μας.
Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί, χρειάζεται ένας προγραμματισμός και ένας σωστός σχεδιασμός, καθώς θεωρούμε ότι όλοι έχουμε υποχρέωση και πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στο να στελεχωθεί επαρκώς το Διοικητικό Συμβούλιο και να υπάρξει συνέχεια όσων έχουμε καταφέρει όλοι μαζί, έως σήμερα.
Ενδεικτικά να θυμίσουμε πως φέτος ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης των ηχητικών στην αίθουσα τελετών του σχολείου, διοργανώσαμε με επιτυχία το Πολιτιστικό Διήμερο Ειδικού Σκοπού και ήδη είμαστε στην τελική ευθεία υλοποίησης των εργασιών για τη βελτίωση της ασφάλειας στους προαύλιους χώρους.
Είχαμε προγραμματίσει και μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων αλλά δυστυχώς μας πρόλαβαν οι εξελίξεις.
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας καλέσουμε όλους να στελεχώσετε το διοικητικό συμβούλιο και να ενισχύσετε με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειές μας.
Ερχόμαστε σε επαφή από τώρα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι το Σεπτέμβριο όπου θεωρούμε πως η νέα σχολική χρονιά θα μας βρει με πολλές αλλαγές.
Όποιος λοιπόν επιθυμεί να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές, μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση που ακολουθεί με τα στοιχεία του και να μας την παραδώσει, γνωστοποιώντας μας με αυτόν τον τρόπο την υποψηφιότητά του.
Επίσης μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας καθημερινά τόσο μέσω mail (sgk.10ds@gmail.com) όσο και στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/sgk10dsni )

Οι αιτήσεις σας μπορούν να παραδίδονται στον Αντιπρόεδρο του τωρινού συλλόγου Παύλο Ανδριά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στο 6944835537
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε όλους.
         
                 

                                                                    
Με εκτίμηση

                                                Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
10ου Δημοτικού Σχολείου Αττικής


Δεν υπάρχουν σχόλια: