Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Άλλοι το λένε «εκλογές»!!! Εμείς το λέμε «Συμμετέχω, στηρίζω, αγκαλιάζω τα παιδιά μας…»



Αγαπητοί μας γονείς,


Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων πρέπει μέχρι την 31/12/2018 να έχουν προχωρήσει στις εργασίες αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων. Όπως ήδη γνωρίζετε οι Σύλλογοι Γονέων των σχολείων μας έχουν αδιάλειπτη παρουσία τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας αλλά και το δικαίωμα των παιδιών μας, για ένα καλύτερο και φιλικότερο σχολείο.

Για αυτό, προχωράμε στην ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών μας την Δευτέρα, 19/11/2018 και ώρες από 13:00 έως 16:00.

Θεωρούμε ότι όλοι έχουμε υποχρέωση και πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά έτσι ώστε να στελεχωθούν επαρκώς τα Διοικητικά Συμβούλια και να υπάρξει συνέχεια όσων έχουμε καταφέρει όλοι μαζί έως σήμερα.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές, μπορεί να συμπληρώσει παρακάτω τα στοιχεία του και να μας τα παραδώσει γνωστοποιώντας μας με αυτόν τον τρόπο την υποψηφιότητά του. Οι αιτήσεις μπορούν να παραδίδονται σε μέλη των τωρινών συλλόγων τα Σάββατα μέχρι και 10/11.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε όλους.

Με εκτίμηση
Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
9ου & 10ου Δημοτικών Σχολείων Ηράκλειου Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: