Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Μπαμπά, μαμά, χάρισε τις γνώσεις σου στους συμμαθητές & φίλους μου


Αγαπητοί γονείς,

Στην προσπάθειά μας να στελεχώσουμε όσο γίνεται καλύτερα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια όπου καλούμε όλους τους γονείς να προσέλθουν στο σχολείο, να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Για αυτόν το λόγο θα θέλαμε, όποιος φυσικά επιθυμεί, να μας προσεγγίσει και να πραγματοποιήσουμε έναν γόνιμο διάλογο με τελικό στόχο την καλυτέρευση της σχολικής κοινότητας στην οποία ζουν και κινούνται τόσο τα παιδιά μας όσο και εμείς. Περιμένουμε από όλους σας προτάσεις, ιδέες για ενημερωτικές ημερίδες ή διάφορες δράσεις, ακόμα και προσωπικές εμπειρίες από τον εργασιακό σας ή άλλο χώρο που νομίζετε πως θα μας βοηθήσουν.

Ελάτε λοιπόν στο Σχολείο μας στις «Δράσεις Σαββάτου», να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε, μιας και η σχολική κοινότητα που κινούμαστε έχει ανάγκη τη συμμετοχή νέων και δραστήριων «μελών».

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων είναι δημιουργία όλων μας και όχι «υποχρέωση» μερικών. Είναι «σύμβουλος» επικοινωνίας και έχει την ανάγκη όλων μας, τη συμβολή και τη συμμετοχή ανθρώπων με αυξημένο το ένστικτο ευθύνης.

Σας περιμένουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: