Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Samba… χόρεψε το «9ο & 10ο » στο αποκριάτικο πάρτι!!! (foto)


Σε ρυθμούς samba και κάτω από το φως της ντισκομπάλας χόρεψαν μικροί μεγάλοι στο πάρτι που έγινε το Σάββατο, με το κέφι και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα να πλημμυρίζει κάθε γωνιά του σχολείου…


Γονείς και παιδιά έγιναν ένα, χορεύοντας και απολαμβάνοντας τη μουσική και το πρόγραμμα που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές, που φέτος ήταν το ΔΣ του 10ου, με τη συναδελφική υποστήριξη του 9ου.


Κάθε λογής μασκαράς έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα εκδηλώσεων πειράζοντας τους καλεσμένους, προκαλώντας σε όλους το αυθόρμητο γέλιο και τα αμοιβαία παιχνίδια.


Οι μαμάδες φρόντισαν να γεμίσουν τους μπουφέδες με άφθονα φαγητά, ποτά και γλυκά, κερδίζοντας τα καλύτερα λόγια από τους καλοφαγάδες της παρέας.


Ο κλόουν που μπήκε χορεύοντας στο σχολείο, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα όλων, αλλά και τη συμπάθειά τους, με τα διάφορα τρικ και τα νούμερα που είχε στο πρόγραμμά του, με αποκορύφωμα τους διαγωνισμούς χορού…  και τη σάτιρα προς τους χορευτές.


Η κλήρωση των δώρων, από τη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε χάρισε χαρά στους τυχερούς και όρεξη για πειράγματα σε όσους έμειναν χωρίς δώρο…



Χόρεψαν όμως με την ψυχή τους και αυτό το έδειξαν με το χαμόγελο και τον καλό τους λόγο, με τους προέδρους των δύο συλλόγων να τους ευχαριστούν όλους...


...για την ανταπόκριση που είχαν σε αυτό το κάλεσμα και τη στήριξη που πρόσφεραν στο σύλλογο που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης.


Ευχές για «Καλές αποκριές» μοίρασε στα μέλη των συλλόγων η διευθύντρια του 9ου κα. Φένια Ιωσηφίδου, που παραβρέθηκε στη γιορτή συντροφιά με τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων… μεταφέροντας και τις ευχές του διευθυντή του 10ου κ. Αριστοτέλης Νάτση, που μια ίωση δεν του επέτρεψε να παραβρεθεί.


Τέλος τα μέλη του συλλόγου του 10ου, ευχαρίστησαν τους γονείς και των δύο σχολείων που τους βοήθησαν στο έργο τους, αλλά και το προεδρείο και τα υπόλοιπα μέλη του 9ου, με την υπόσχεση για αμοιβαίες δράσεις προς όφελος των παιδιών τους.
    

Παύλος Ανδριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: