Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Ελάτε στο «Χριστουγεννιάτικο Bazaar δημιουργίας», στη γιορτή των εκπλήξεων…


Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι το επόμενο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017...
την ημέρα που ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής, έχοντας ολοκληρώσει τις ετοιμασίες, αλλά και την οργάνωση για το εορταστικό «Χριστουγεννιάτικο Bazaar, δημιουργίας», είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί, και όλοι μαζί να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων.
Οι «καλεσμένοι» μας, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τις δημιουργίες μας, να απολαύσουν ένα πλούσιο και καθαρά χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από το «Αεί Φέρειν»:
- Μια Φανταστική Ιστορία στο νησί των Χριστουγέννων: Κάπου πέρα μακριά, υπάρχει ένα όμορφο καταπράσινο δαντελωτό νησί… το Νησί των Χριστουγέννων....
Εμψύχωση  διαδραστικής  ανα-παράστασης / θεατρικού δρώμενου μέσα από την αφήγηση μιας ιστορίας για μικρούς και μεγάλους όπου τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές της δράσης.
-Ψάχνουμε και βρίσκουμε το μυστικό των Χριστουγέννων!: Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα τόσο ξεχωριστά παντού στον κόσμο; Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα την πιο μαγική γιορτή του χρόνου; Ήρθε η ώρα για ψάξιμο! (Κυνήγι κρυμμένου χριστουγεννιάτικου θησαυρού)
-Τα δώρα του Αϊ-Βασίλη στον κόσμο όλο!: Ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ένα γράμμα, όμως, λίγο διαφορετικό από αυτό που συνήθως στέλνουμε ζητώντας κάτι υλικό. Αυτή τη φορά, ζητάμε όλοι μαζί από τον Παππούλη των Χριστουγέννων μια ευχή˙ μια ευχή για όλα τα παιδιά του κόσμου! (Εικαστική εγκατάσταση)
-Υφαίνουμε το πολύχρωμο πέπλο της Γης!: Όλοι μαζί ζούμε στο ίδιο μέρος, στον πανέμορφο πλανήτη μας τη Γη. Είμαστε το ίδιο, μα όχι όμοιοι! Τώρα, γνέθουμε το νήμα του κόσμου κι υφαίνουμε το χριστουγεννιάτικο πέπλο της Γης, στον αργαλειό… για να «στολίσουμε» με κλωστές ξεχωριστές, μοναδικές,  το ύφασμα των ονείρων και της ζωής! (Εικαστική εγκατάσταση)
-ΠαίΖΩ… στο χαλί των Συναισθημάτων!: Στη ζωή μας ζούμε διάφορες στιγμές, βιώνουμε πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Ελάτε, λοιπόν, να τα ανακαλύψουμε μαζί, να παίξουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε εδώ, στο ρυθμό που δίνει ο Τροχός των Συναισθημάτων! (Επιδαπέδιο μουσικό παιχνίδι)

…αλλά και να κερδίσουν πολλά δώρα, καθώς:

το «Αεί Φέρειν», Ο.Α.Κ.Α, προσφέρει τέσσερις (4) προσκλήσεις, για δωρεάν συμμετοχή σε τέσσερις συναντήσεις, σε όποιο εργαστήριο επιθυμούν, μετά το πέρας της εκδήλωσης
...το «ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ», Χρυσανθέμων 16 -Ηράκλειο Αττικής, προσφέρει τέσσερις (4) βασιλόπιτες 
το «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΗΣ», Αγ. Λαύρας 2 & Σαρανταπόρου - Ηράκλειο Αττικής, προσφέρει δύο (2) γαλοπούλες…


Κάθε επισκέπτης, θα έχει τη δυνατότητα…
…με την αγορά «δώρων», αξίας 10 ευρώ, να παίρνει ΔΩΡΕΑΝ ένα λαχνό για την κλήρωση,
…με την αγορά «δώρων», αξίας 15 ευρώ, να παίρνει ΔΩΡΕΑΝ δύο λαχνούς για την κλήρωση,
…με την αγορά «δώρων», αξίας 20 ευρώ, να παίρνει ΔΩΡΕΑΝ τρείς λαχνούς για την κλήρωση.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10:00 π.μ
·        Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες
·        Πλούσια δώρα
·        Κληρώσεις

ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ: 13:00 μ.μ με το «Αεί Φέρειν» κοντά μας

ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 18:00 μ.μ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αξίζει να αναφερθεί, ότι αυτή μας τη δράση στηρίζει  ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας αυτή την ημέρα κι ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια…


Σας περιμένουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: