Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Το «Άει Φέρειν»… στο «Χριστουγεννιάτικο Bazaar, δημιουργίας», Σάββατο 2 Δεκεμβρίου


Έχοντας φτάσει προς την ολοκλήρωση των εργασιών μας...
για το «Χριστουγεννιάτικο Bazaar, δημιουργίας», φροντίσαμε να εντάξουμε σε αυτή μας τη γιορτή μια δράση με τίτλο:

«Υφαίνουμε το πολύχρωμο πέπλο της Γης!»,

προσφορά σε μικρούς και μεγάλους από το «Άει Φέρειν», που θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα Εργαστήρια:

- Μια Φανταστική Ιστορία στο νησί των Χριστουγέννων: Κάπου πέρα μακριά, υπάρχει ένα όμορφο καταπράσινο δαντελωτό νησί… το Νησί των Χριστουγέννων....
Εμψύχωση  διαδραστικής  ανα-παράστασης / θεατρικού δρώμενου μέσα από την αφήγηση μιας ιστορίας για μικρούς και μεγάλους όπου τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές της δράσης.

-Ψάχνουμε και βρίσκουμε το μυστικό των Χριστουγέννων!: Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα τόσο ξεχωριστά παντού στον κόσμο; Τι είναι αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα την πιο μαγική γιορτή του χρόνου; Ήρθε η ώρα για ψάξιμο! (Κυνήγι κρυμμένου χριστουγεννιάτικου θησαυρού)

-Τα δώρα του Αϊ-Βασίλη στον κόσμο όλο!: Ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ένα γράμμα, όμως, λίγο διαφορετικό από αυτό που συνήθως στέλνουμε ζητώντας κάτι υλικό. Αυτή τη φορά, ζητάμε όλοι μαζί από τον Παππούλη των Χριστουγέννων μια ευχή˙ μια ευχή για όλα τα παιδιά του κόσμου! (Εικαστική εγκατάσταση)

-Υφαίνουμε το πολύχρωμο πέπλο της Γης!: Όλοι μαζί ζούμε στο ίδιο μέρος, στον πανέμορφο πλανήτη μας τη Γη. Είμαστε το ίδιο, μα όχι όμοιοι! Τώρα, γνέθουμε το νήμα του κόσμου κι υφαίνουμε το χριστουγεννιάτικο πέπλο της Γης, στον αργαλειό… για να «στολίσουμε» με κλωστές ξεχωριστές, μοναδικές,  το ύφασμα των ονείρων και της ζωής! (Εικαστική εγκατάσταση)

-ΠαίΖΩ… στο χαλί των Συναισθημάτων!: Στη ζωή μας ζούμε διάφορες στιγμές, βιώνουμε πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Ελάτε, λοιπόν, να τα ανακαλύψουμε μαζί, να παίξουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε εδώ, στο ρυθμό που δίνει ο Τροχός των Συναισθημάτων! (Επιδαπέδιο μουσικό παιχνίδι)

Επισπευτείτε και ενημερωθείτε για τις δράσεις του: www.aeiferein.gr


Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε, πως τέσσερις (4) τυχεροί θα λάβουν πρόσκληση από το «Άει Φέρειν», κατόπιν κλήρωσης, για δωρεάν συμμετοχή σε τέσσερις συναντήσεις, σε όποιο εργαστήριο επιθυμούν, μετά το πέρας της εκδήλωσης. 


«Χριστουγεννιάτικο Bazaar δημιουργίας»
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9:00 π.μ
·        Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες
·        Πλούσια δώρα
·        Κληρώσεις

ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ: 13:00 μ.μ με το «Άει Φέρειν» κοντά μας

ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 18:00 μ.μ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: