Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Η Αποφοίτηση της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας, είχε άρωμα κινηματογράφου… (photo)



Την Πέμπτη 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο...
του σχολείου μας η αποφοίτηση της ΣΤ΄ τάξης. 


Σε μία χρονιά με πολλά προβλήματα και αντικειμενικές δυσκολίες, ο Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος, η Φανή Τσίκα και η Μαρία Αναγνωσταρά απέδειξαν πως όταν υπάρχει θέληση και φαντασία όλα μπορούν να συμβούν.


Καλεσμένοι στην τελετή μόνο οι γονείς των παιδιών της ΣΤ΄ τάξης μιας και έτσι ήταν η "οδιγία" για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Covid-19. 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου & η Πρόεδρος της Πρ/θμιας Σχολικής Επιτροπής Μίνα Παναγιωτακοπούλου.




Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους εκπροσώπους του Δήμου, του Σχολείου αλλά και του Συλλόγου Γονέων όπου απευθύνουν τις ευχές και τον αποχαιρετισμό τους στα παιδιά της τάξης, για να ακολουθήσει η διευθύντριά μας και στη συνέχεια ο  δάσκαλος των παιδιών, κος Κωνσταντίνος. 


Η τελετή αποφοίτησης ξεκίνησε με την προβολή της ταινίας που σκηνοθέτησε ο δάσκαλος της τάξης και συμμετείχαν όλα τα παιδιά και που αφορούσε ένα σύνολο των δράσεων που συμμετείχαν τα τελευταία δυο χρόνια, καθώς επίσης και οι προηγούμενες ταινίες μικρού μήκους που είχαν δημιουργήσει, από το ίδιο σύνολο.
Με το τέλος της ταινίας, αποκαλύφθηκε μια έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο κος Κωνσταντίνος σε συνεργασία με την κα Φανή και δεν ήταν άλλη από μια μικρή κινηματογραφική παράσταση με θέμα τον αποχαιρετισμό της τάξης από αυτούς τους δυο πολύ αγαπητούς δασκάλους, όπως δήλωσαν οι μαθητές. 


Αμέσως μετά ταξιδέψαμε με τις εικόνες που μας δημιούργησε μια μικρή συναυλία με τα παιδιά να μας τραγουδάνε σε δικούς τους στίχους.
Η εκδήλωσε έκλεισε με τη ρίψη πυροτεχνημάτων και το δροσερό και γλυκό κέρασμα του Συλλόγου στα παιδιά.


Σημαντική και συγκινητική στιγμή υπήρξε η παράδοση ενός δώρου από το σύνολο των γονέων προς το δάσκαλο της τάξης.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής, εύχεται σε όλα τα παιδιά υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και μακάρι να εκπληρώσουν τους στόχους τους και τα όνειρά τους όντας ενεργοί και απαιτητικοί πολίτες στην «αυριανή» κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: