Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Εκδρομή στο... Ξένοιαστο Μελίσσι


Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 9ου και 10ου δημοτικού σχολείου διοργανώνουν μονοήμερη εκδρομή με προορισμό την παραθαλάσσια παιδική κατασκήνωση <<ΤΟ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ>> που βρίσκεται στον Πάνορμο Σουνίου σε μία καταπράσινη περιφραγμένη έκταση μπροστά σε μια υπέροχη παραλία...

Η ψυχαγωγική εκδρομή, μπορεί να συνδυαστεί με επίσκεψη στο Εκπαιδευτικό Μουσείο Ορυκτών και Μεταλλευμάτων στο Λαύριο όπου, ανάλογα με τη συμμετοχή,  τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου με αναχώρηση στις 8:30 το πρωί από το χώρο του σχολείου και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 7:00 περίπου το απόγευμα. Η δήλωση συμμετοχής  θα γίνει τo Σάββατο 23-5  στις 10:00-14:00  και την Τετάρτη 27-5  στις 19:00-20:30 στο χώρο του σχολείου.
Όλα τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ:
·       Περιφραγμένος χώρος για πλήρη ασφάλεια και επιτήρηση των παιδιών με ελεγχόμενη είσοδο.
·       Τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, πέντε γήπεδα μπάσκετ, δύο γήπεδα βόλεϊ. Το αθλητικό υλικό (μπάλες, ρακέτες) θα πρέπει να το έχει μαζί του κάθε παιδί.
·       Παιδική χαρά εξοπλισμένη με πολλά παιχνίδια.
·       Κυλικείο με σουβλάκια, σάντουϊτς, τυρόπιτες, παγωτά, αναψυκτικά.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12 € ανά άτομο

·      Οι δύο σύλλογοι εκφράζοντας την εκτίμησή τους για τους γονείς που στήριξαν την προσπάθειά μας και τη φετινή χρονιά πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή τους, αποφάσισαν για τα μέλη τους το κόστος συμμετοχής να είναι 10 € ανά άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια: