Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Το schoolconnect… μας φέρνει πιο κοντά, με ένα κλικ



Αγαπητοί γονείς,

Ως Διοικητικό Συμβούλιο, έχουμε έμπρακτα αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως σεβόμαστε και επιδιώκουμε την άμεση ενημέρωση μεταξύ των μελών μας.
Ήδη γνωρίζετε και στηρίζετε την προσπάθεια που κάνουμε μέσω της ιστοσελίδας μας http://sgk10ds.blogspot.com  αλλά και της σελίδας μας στο Facebook στη διεύθυνση:
https://www.facebook.com/sgk10dsni/ και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό.
Από σήμερα, στο σύνολο των μέσων που χρησιμοποιούμε για την καθημερινή μας επαφή προστίθεται ένα ακόμα, καθώς αξιοποιώντας τις δυνατότητες των σύγχρονων smartphones ο Σύλλογός μας προχώρησε στην προμήθεια εξειδικευμένης εφαρμογής αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο κατά πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής, σας καλωσορίζει στη νέα εποχή της μεταξύ μας επικοινωνίας.
Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για λειτουργικό iOS και Android. Μπορείτε να την βρείτε και να την εγκαταστήσετε στις συσκευές σας κάνοντας χρήση της διεύθυνσης: https:// schoolconnect.gr  ή με επίσκεψή σας στα App store και Google Playstore.

Η διαδικασία έχει ως εξής:
1. Download και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό μας τηλέφωνο.
2. Επίσκεψη στη σελίδα δήλωσης στοιχείων μέσω του link: https://cutt.ly/Re1Mnum
3. Καταχώρηση των στοιχείων του ή των παιδιών υποχρεωτικά και ενός γονέα με τηλέφωνο επικοινωνίας και email.
4. Μετά την επιτυχή καταχώρηση των στοιχείων, ανοίγουμε την εφαρμογή στο τηλέφωνο και ακολουθούμε τα βήματα εισαγωγής email και μετά εισαγωγής κωδικού απαντητικού mail.

Η ανωτέρω διαδικασία είναι απλή και διαρκεί λίγα λεπτά. Στην περίπτωση που έχετε περισσότερα από ένα παιδιά στο σχολείο, πρώτα θα καταχωρήσετε τα στοιχεία τους στην σελίδα που προαναφέρθηκε και μετά θα εισέλθετε στην εφαρμογή ενεργοποιώντας την.
Πέρα όμως από το προφανές που έχει να κάνει με την ενημέρωση, η χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας μας επιτρέπει να υπερηφανευόμαστε πως στοχεύοντας σταδιακά στην κατάργηση της χρήσης χαρτιού για εκτυπώσεις, συμβάλλουμε δυναμικά στην προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση του φυσικού πλούτου του πλανήτη μας, κληροδοτώντας με αυτόν τον τρόπο ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.
Ευχόμαστε να στηρίξετε άλλη μια φορά την προσπάθειά μας και να είμαστε όλοι αρωγοί στην κοινή μας πορεία προς το καλύτερο!

Με εκτίμηση
 Τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: