Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Καλωσόρισµα στα πρωτάκια µας



Αγαπητοί γονείς

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεµόνων καλωσορίζουν εσάς και τα παιδιά σας στο «νέο» σας σχολείο και εύχονται καλή σχολική χρονιά µε υγεία και δύναμη.  Από σήμερα αυτό το σχολείο θα είναι το «δεύτερο» σπίτι του παιδιού σας και γι’ αυτό θα επιχειρήσουµε να σας «ξεναγήσουµε» στο χώρο.
Οι τάξεις που θα φιλοξενηθούν, βρίσκονται στο ισόγειο, επιτρέποντας έτσι στα παιδιά να έχουν µια «εύκολη» προσαρµογή και ασφαλή ελευθερία κινήσεων.
Ο προαύλιος χώρος είναι αρκετά µεγάλος ώστε να φιλοξενήσει όλα τα παιδιά, όπου µε την επιτήρηση των δασκάλων τους θα απολαµβάνουν το διάλειµµα τους.
Στο ισόγειο επίσης βρίσκεται το κυλικείο, εκεί που τα παιδιά θα µπορούν να προµηθευτούν ότι χρειαστούν.  
Οι τουαλέτες είναι προσβάσιµες και ασφαλείς στους µικρούς µας µαθητές και αρκετές ώστε να καλύπτουν τις όποιες ανάγκες των παιδιών µας.  
Να είστε βέβαιοι πως µε τη βοήθεια των Διευθυντών και των δασκάλων, το παιδί σας από την πρώτη µέρα θα νιώσει πως δίπλα του έχει ανθρώπους που θα το αγκαλιάσουν και θα του δώσουν τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να κάνει τα πρώτα του εκπαιδευτικά βήµατα.
Το σχολείο µας, το νέο τους «εκπαιδευτικό» σπίτι, ανοίγει λοιπόν τις πόρτες του να σας υποδεχθεί και εµείς θα είµαστε εδώ για να σας ενηµερώνουµε και πάντα µε τη σωστή καθοδήγηση των διευθυντών µας, να σας πληροφορούµε για την κάθε µας δράση.  
                    
Υ.Γ. Αν θέλετε να μας γνωρίσετε, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία μας, σας δίνουμε τη δυνατότητα:
Από το blog του σχολείου μας: https://todekatodimotiko.blogspot.com/, από το blog του Συλλόγου μας: http://sgk10ds.blogspot.com/, από τη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook: https://www.facebook.com/sgk10dsni/

Περιμένουμε προτάσεις και ιδές στο mail μας (sgk.10ds@gmail.com) καθώς όλοι είμαστε ένα και λειτουργούμε ως ομάδα, έχοντας ως κύριο μέλημά μας, τη φροντίδα των παιδιών μας.

10ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Δ/ντρια: κα Μαρία Αναγνωσταρά Τηλ. 210.2841382
Πρόεδρος Συλλόγου: Κώστας Κουτροµάνος Τηλ. 697.2236052
Αντιπρόεδρος Συλλόγου: Παύλος Ανδριάς Τηλ. 6944835537

Καλή σχολική χρονιά

Με εκτίμηση,
Ο  Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: