Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ



Αγαπητοί γονείς,

Άλλη μια θητεία για τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, έφτασε στο τέλος της. 

Τη Δευτέρα πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες που θα αναδείξουν το νέο Δ.Σ. το οποίο θα συνεχίσει για την επόμενη διετία. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν γεμάτα εκδηλώσεις και δράσεις τα οποία είχαν άμεση επίδραση στην καθημερινότητα και τη λειτουργία της σχολικής μονάδας των παιδιών μας.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος έχουμε αρκετές από αυτές. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στις επερχόμενες εκλογές είναι οι (με αλφαβητική σειρά):

1. ΑΝΔΡΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ (ΣΤ´ ΚΑΙ Α´ Τάξη)

2. ΒΛΥΣΣΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (Α´ Τάξη)

3. ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (Ε´ Τάξη)

4. ΛΑΤΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (Β´ Τάξη)

5. ΜΩΡΑΪΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΣΤ´ ΚΑΙ Γ´ Τάξη)

6. ΠΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Γ´ Τάξη)

7. ΣΚΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΣΤ´ Τάξη)

8. ΤΑΤΑΛΙΑ ΤΖΩΡΤΖΙΑ (Ε´ Τάξη)

9. ΤΕΤΟΚΑ ΕΛΕΝΗ (Γ´ Τάξη)

Βέβαια, το γεγονός των εκλογών δεν μας εμποδίζει να σχεδιάζουμε το μέλλον του Συλλόγου. Ένα μέλλον το οποίο πρέπει να πλαισιώσουμε όλοι μαζί έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για τη λειτουργία ενός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Έτσι λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στο χώρο του σχολείου μας θα πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ενώ με το νέο έτος θα διεξαχθούν δυο ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες ημερίδες με θέματα που μας αφορούν και μας απασχολούν όλους. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας όπου και σχεδιάζουμε τη συμμετοχή μας στα δρώμενα που σχεδιάζει ο Δήμος Ηρακλείου. Επιπλέον, σχεδιάζουμε ήδη την εκδρομή μας.

Φυσικά, όλα αυτά για να πραγματοποιηθούν χρειάζεται αρκετή ομαδική δουλειά. Ήδη έχουμε ζητήσει από όλους σας να μας προτείνετε ιδέες που έχετε και που θα θέλατε να υλοποιηθούν στο σχολείο μας.

Τέλος, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στη συνεργασία των δυο Συλλόγων Γονέων των σχολείων μας. Θεωρούμε ότι η κοινή μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την καλύτερη βάση για την μελλοντική μας συνύπαρξη και συνεργασία.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: