Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Καλωσόρισμα στα πρωτάκια μας…


Αγαπητοί γονείς....

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεµόνων καλωσορίζει εσάς και τα παιδιά σας στο «νέο» σας σχολείο και σας εύχεται καλή σχολική χρονιά µε υγεία και δύναµη.  Από σήµερα αυτό το σχολείο θα είναι το «δεύτερο» σπίτι του παιδιού σας και γι’ αυτό θα επιχειρήσουµε να σας «ξεναγήσουµε» στο χώρο.

Οι τάξεις που θα φιλοξενηθούν, βρίσκονται στο ισόγειο του σχολείου, επιτρέποντας έτσι στα παιδιά να έχουν µια «εύκολη» προσαρµογή και ασφαλή ελευθερία κινήσεων.

Ο προαύλιος χώρος είναι αρκετά µεγάλος ώστε να φιλοξενήσει όλα τα παιδιά του σχολείου, όπου µε την επιτήρηση των δασκάλων τους θα απολαµβάνουν το διάλειµµα τους.

Στο ισόγειο του σχολείου µας υπάρχει το κυλικείο, όπου τα παιδιά µπορούν να προµηθευτούν ότι χρειαστούν.   

Οι τουαλέτες είναι προσβάσιµες και ασφαλείς στους µικρούς µας µαθητές και αρκετές ώστε να καλύπτουν τις όποιες ανάγκες των παιδιών µας.
  
Να είστε βέβαιοι πως µε τη βοήθεια των Διευθυντών και των δασκάλων, το παιδί σας από την πρώτη µέρα θα νιώσει πως δίπλα του έχει ανθρώπους που θα το αγκαλιάσουν και θα του δώσουν τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να κάνει τα πρώτα του εκπαιδευτικά βήµατα.

Το σχολείο µας, το νέο τους «εκπαιδευτικό» σπίτι, ανοίγει λοιπόν τις πόρτες του να σας υποδεχθεί και εµείς θα είµαστε εδώ για να σας ενηµερώνουµε και πάντα µε τη σωστή καθοδήγηση των διευθυντών µας, να σας πληροφορούµε για την κάθε µας δράση.
                                                                             Καλή σχολική χρονιά!
Υ.Γ. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η φετινή χρονιά, είναι χρονιά εκλογών για τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεµόνων οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο.  Για την ακριβή ημερομηνία θα ενημερωθείτε µε νέα επιστολή.  Εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε το παρών και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Είναι ευκαιρία για όλους µας να αγκαλιάσετε την προσπάθειά µας και να βοηθήσετε ενεργά στα δρώμενα των συλλόγων, ξεκινώντας φέτος επίσημα µε τη συμμετοχή σας στα Δ.Σ.  Σας περιμένουμε!

Τα τηλέφωνα που µπορείτε να επικοινωνείτε µε το σχολείο είναι:

Δ/ντρια: κα Μαρία Αναγνωσταρά Τηλ. 210.2841382
Πρόεδρος Συλλόγου: Κώστας Κουτροµάνος Τηλ.  697.2236052

Δεν υπάρχουν σχόλια: