Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ένα αξιοπρεπές και λειτουργικό Εργαστήριο Πληροφορικής στο 9ο & 10 Δημοτικό Σχολείο, συνοδευόμενο από πολλά ΜΠΡΑΒΟ



Μετά από πολλές προσπάθειες ολοκληρώθηκε πριν λίγο...
καιρό η αναμόρφωση του κοινού Εργαστηρίου Πληροφορικής των σχολείων μας! Βοήθησαν πολλοί και τους ευχαριστούμε θερμά!!
Πρώτα πρώτα το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δ.Σ. που με πολλές προσπάθειες κατάφερε να αγοράσει 14 ανακατασκευασμένους υπολογιστές αξίας περίπου 1.600€ και ένα πίνακα μαρκαδόρου και τον αγαπητό γονέα Μιχάλη Χρυσουδάκη που εργάστηκε αφιλοκερδώς περισσότερες από 60 ώρες για το στήσιμο του εργαστηρίου και για την ανακατασκευή από διάφορα μηχανήματα ακόμα 6 υπολογιστών.
Τους ευχαριστούμε θερμά! Επίσης το Δήμο που φρόντισε να βαφτεί η αίθουσα, να γίνουν επιδιορθώσεις στη καλωδίωση του εργαστηρίου και να αγοραστεί ένας προτζέκτορας και 2 οθόνες!
Τους τεχνικούς υπεύθυνους του ΠΛΗΝΕΤ Λουλουδάκη Κώστα και Μάλαμα Κώστα που δούλεψαν και αυτοί για τα λειτουργικά των νέων υπολογιστών! Τη συνάδελφο Διευθύντρια του 10ου Μαρία Αναγνωσταρά που εξασφάλισε από χορηγίες 6 υπολογιστές! Με τις προσπάθειες όλων έχουμε πλέον ένα αξιοπρεπές και λειτουργικό Εργαστήριο Πληροφορικής!
Και όπως αναφέρει η διευθύντρια του 10ου Δημοτικού σχολείου κα. Μαρία Αναγνωσταρά στο προσωπικό της ευχαριστήριο μήνυμα γι’ αυτή τη δράση… «Θα ήταν άδικο αν σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν αναφέραμε και το όνομα του διευθυντή του 9ου Δημοτικού  κου Ντίνου Βρυώνη που φροντίζει για όλα και διακριτικά αναφέρθηκε σε όλους μας παραλείποντας τον εαυτό του. Και φυσικά να δηλώσουμε πόσο χαρούμενοι είμαστε που επιτέλους το σχολείο μας έχει ένα αξιοπρεπές εργαστήριο για να γίνεται το μάθημα της πληροφορικής!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: