Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Το σχολείο μας, η βιβλιοθήκη μας… η γνώση μας!


Αυτός ήταν ο τίτλος του κεντρικού άρθρου της εφημερίδας μας "To σκαλοπατάκι" στο

τεύχος 7 τον Δεκέμβριο του 2015.  Παραθέτουμε παρακάτω το πλήρες κείμενο:

Το σχολείο μας, η βιβλιοθήκη μας… η γνώση μας
Από φέτος στο σχολείο μας λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο για μικρούς και μεγάλους υπό την εποπτεία και φροντίδα του συλλόγου μας. 
Κύριοι διαχειριστές θα είναι οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και οι δάσκαλοί τους, μετά και την υλοποίηση της πρότασης μας από τους διευθυντές των σχολείων μας κα. Φένια Ιωσηφίδου & κ. Αριστοτέλη Νάτση… παραχωρώντας μας μια αίθουσα για την άριστη λειτουργία αυτής της πνευματικής δραστηριότητας, προς όφελος των φίλων του βιβλίου και των δύο σχολείων.
«Αγαπάμε το βιβλίο και το μοιράζουμε σαν ευχή…»
Αν και εσείς αγαπάτε το βιβλίο και επιθυμείτε να γίνετε «φίλοι» της βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας, σας καλούμε να μας φέρετε – χαρίσετε όποια βιβλία θέλετε, σε άριστη όμως κατάσταση, ώστε γεμίζοντας τις κενές θέσεις στα ράφια της, να επιτρέψουμε σε όσους αγαπούν τη μελέτη και τα ταξίδι με το νου, να κάνουν πράξη αυτή τους την επιθυμία.
Χαρίζω, δανείζω… προσφέρω γνώση και χαρά!

Βιβλία θα δεχόμαστε κάθε Σάββατο πρωί κατά τις ώρες των δραστηριοτήτων των Συλλόγων.

Έτσι λοιπόν, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατασκευής από το Σύλλογο Γονέων του 9ου Δημοτικού, ήρθε η ώρα για τον Σύλλογό μας να πραγματοποιήσει τη δέσμευσή του και να εξοπλίσει την βιβλιοθήκη μας με τα απαραίτητα βιβλία.  
Ήδη λοιπόν τα ράφια "γεμίζουν" και ευχή όλων μας είναι να αποτελέσει η κίνησή μας αυτή μία πηγή γνώσης και φρεσκάδας που θα μπορούν να εκμεταλλευθούν μικροί και μεγάλοι του σχολείου μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: